h1

Het is 5 voor 12!

3 april 2010

Mocht u denken dat socialisten en linksdenkenden het alleenrecht hebben tot het voeren van acties en demonstraties, dan is u waarschijnlijk ontgaan dat in de Verenigde Staten al maandenlang actie wordt gevoerd door het volk tegen de oplopende staatsschuld en de dreigende belastingverhogingen. Deze zgn. Tea Partys (TEA staat voor TAXED ENOUGH ALREADY) zijn een enorm succes en hebben alle aandacht in de pers.

Nu zijn de donoren van de Nederlandse economie (lees de werkende Nederlander) aan de beurt om eens hun stem te laten horen. Dat kan op 29 mei a.s. op het Plein te Den Haag. Hier zal de eerste “Dutch Tea Party” worden gehouden, met het thema ; Het is 5 voor 12!

Daags voor de Tweede-kamer verkiezingen zal het volk worden duidelijk gemaakt wat de gevaren zijn van de linkse aanpak van de problemen op financieel economisch gebied.

Het zal niet een “one-issue” betoging zijn want niet alleen de dreigende belastingverhogingen worden aangehaald, maar ook de absurde inkomensafhankelijke boetes die de SP en de CU voorstellen, de vreemde subsidies die ons land al jaren kent, de dreigende afschaffing hypotheekrenteaftrek, het voeden van mensen in de bijstand en de TE grote bemoeienis van de staat.

De hardwerkende Nederlanders zijn het zat om op te draaien voor de kosten die het gefaalde kabinet achterlaat. Draai de linkse subsidiekraan dicht en er blijft voldoende over! Schuif de schuld die wij hebben gemaakt niet door naar onze kinderen!

Wij geven een platform aan een ieder die zijn/haar stem wil laten horen! Het is wel 5 voor 12 maar het is nog niet te laat!!!

Advertenties

5 reacties

 1. Geweldig! Jullie vorderen. Morgen even crossposten en tweeten. Roep maar als er iets geschreven of geblogd moet worden.


  • Heb je het interview op hp de tijd gelezen?
   Ik moet even kijken hoe ik je hier toe kan voegen.
   Nu via iPhone is het even lastig.


 2. Eindelijk!!!


 3. “RECHTS,RECHTSER, TEA PARTY” schrijft US-correspondent Philippe Remarque in de Volkskrant van 20-05-2010. Dit naar aanleding van de verkiezing RAND(ALL) PAUL voor een senaaatszetel in de staat Kentucky. Rand Paul jr. is de zoon van dr.RON PAUL sr.(73) de legendarische “dr.No” die een twintigtal jaren meedeed aan de Presidentsverkiezingen voor een Libertarische partij. Nu zit hij een 11-de termijn uit voor de staat Texas in het Congres en runde voor president in 2008.Er wordt druk op hem uitgeoefend om in 2012 weer mee te doen. Men zie de sites RON PAUL 2012. Recente boeken:
  REVOLUTION A MANIFESTO (2008)
  END THE FED (2009)
  Paul stemde TEGEN de inval in Irak, TEGEN de “Patriot Act”, TEGEN de “bail-out”, TEGEN Obama’s “healtcare”, etc.etc.
  Freedom Prosperity and Peace zijn de motto’s.
  Waarschijnlijk is iedereen binnen de NL-Libertarische Partij van dit alles op de hoogte, voor mij is het nieuw en ik begrijp niet waarom deze stroming in de extreem rechtse hoek wordt geplaatst.
  Een TEA PARTY in NL vind ik dan ook bijzonder opportuun.

  PS.Ron Paul liet op 7 mei een e-mail uitgaan met de waarschuwing dat met name Cheney en Guliani middels een TV-campagne de verkiezing van Paul jr, probeerden te sabotateren. Dat is niet gelukt. Paul jr. won verpletterend en de revival van de Libertarisch stroming in de Republikeinse partij is in volle gang. Men zie ook de video-clips op MTV van de zangeres Aimee Allen met samples van Ron Paul speeches.


 4. @Albert Het misverstand bestaat denk ik, in de definitie van links en rechts. De linkse kerk bedoelt met rechts ‘fascistisch’ of ‘nazistisch’, maar dat is een volledig valse vergelijking bedoeld om het communisme en het socialisme vrij te pleiten. De schaal zet eigenlijk tegenover elkaar extreem links – 100% staat – tegenover 0% rechts – geen staat. Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar mijn ideaal ligt ergens rechts van het midden, zeg op 30% staat en 70% vrijheid. Lees hier meer hier: http://aynrandlexicon.com/lexicon/rightists_vs_leftists.htmlGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: