h1

DATUM TEA-PARTY VERPLAATST!

7 april 2010

Hedenmorgen (7 april) is in goed overleg met de gemeentelijke instanties te Den Haag besloten om de Tea-Party een week eerder te houden dan aanvankelijk gepland.
I.v.m. het Royal Beach Festival dat gehouden wordt in Scheveningen dezelfde dag, is het niet raadzaam een demonstratie te houden in het centrum van Den Haag.
We hebben dus besloten de Tea Party te houden op :
Zaterdag 29 Mei 2010 aanvang 11.55 (vijf voor twaalf)
Schrijf deze datum dus in uw agenda en zorg dat u er met het gehele gezin bij bent.
In de loop van de komende week volgt er meer info!

Richard

Advertenties

8 reacties

 1. Een Neerlands Theefeest. Alleen de naam faalt al op twee vlakken. Ten eerste worden theefeestjes al sinds jaar en dag door de Linksmenschen in het Vaderlansch politieke spectrum gegeven, denk hier speciaal aan de Earl Grey Marathons van Ome Job Cohen en ik kan me niet voorstellen dat loeiend rechts dat monopoly wil overnemen.

  Daarnaast kent Nederland geen Boston Tea Party, het is jammer dat er niet iemand even een klein beetje verder nadacht en dat er nu a-creatief en zeer onleuk leentjebuur wordt gespeeld bij de Amerikanen. Een verwijzing naar de Geuzen, de Tiende Penning en de onafhankelijkheidsstrijd tegen Spanje zou passender geweest zijn, en cultureel correcter.

  Misschien dat ik kom kijken de 29ste. Het is immers al weer een tijdje geleden dat ik heb kunnen genieten van een kudde idioten die boos in de rondte roeptoeteren.


 2. Het thema is “5 voor 12” en TEA staat deze dagen voor Taxed Enough Already. Kom gerust kijken de 29e. Van boosheid zal geen sprake zijn. Hou ook vooral deze website in de gaten. De sprekers zullen op korte termijn bekend worden gemaakt.


 3. “Taxed Enough Alread” als ik dit mag geloven: https://dutchteaparty.files.wordpress.com/2010/04/header2.jpg

  Persoonlijk vind ik dat er meer dingen waar je je grote zorgen om kan maken dan belastingen. Belastingen zijn in veel gevallen een enorme zegen, en worden leuke en nuttige dingen meegedaan en wat me vooral opvalt is dat juist de mensen die genoeg geld hebben heel veel zeuren over belastingen.

  Leuk dat er een eigen draai aan de Tea Party is gegeven, maar het blijft natuurlijk een referentie aan de Boston Tea Party, er een leuke, engelse nota bene, kreet tegen aan gooien helpt natuurlijk geen bal. Zonde dat een beweging die strijd voor de binnenlandse situatie zo ontzettend moet leunen op buitenlandse kreten en terminologie.


  • @ Kleaut,

   Met een Nederlandse variant op een Amerikaans succesverhaal is toch niets mis? Er is inmiddels ook al een UK-variant trouwens. Alsmaar groeiende overheden, die zich steeds meer mengen in ons dagelijks leven, zijn een wereldwijd probleem.
   Wat geeft een overheid het recht om van de 40 uur die ik per week werk, er 20 op te eisen? Dan kom je al gauw in de buurt van begrippen als slavernij. Links weigert serieus te bezuinigen, iets te doen aan de explosief groeiende staatsschuld. Gaan wij daar nu iets aan doen of laten we dat aan onze nakomelingen over? Wij nemen onze verantwoordelijkheid, hopelijk jij ook.


 4. Een UK-variant is helemaal idioot. Tegen wie verzette de Boston Tea Party zich ook al weer?

  Kleaut heeft gelijk, het is een ongeinspireerd idee. Maar op 29 mei aapjes kijken kan leuk zijn.

  Wat ik ook niet snap, hoe kun je zo fel tegen belastingen voor de gewone man en overheidsbemoeienis zijn, maar wel de hypotheekrente-aftrek willen behouden?


 5. Nou ik vind het een geweldig initiatief en zal er zeker bij zijn. We betalen met ze allen genoeg belasting.
  Als de belasting omlaag gaat voor iedereen houden we netto veel meer over om te besteden in de maand wat weer goed is voor de koopkracht.
  Links zegt ja als je de belastingen verlaagd dan krijgen de hoge inkomens ook meer geld. Zowat denk ik dan, who cares of de hoge inkomens ook meer erbij krijgen. Links is gewoon zo bang dat een hoger inkomen iets meer kan besteden dat ze het de lage inkomens ook niet gunt. Dat is toch verschrikkelijk?

  In plaats van mensen met een uitkering die kunnen werken te stimuleren door te gaan werken wil links de uitkeringen verhogen zodat het verschil minder wordt. Zo creer je de gedachte dat als je voor niet werken net zo veel krijgt als wel werken dat iemand denkt ik blijf lekker thuis, zomer komt eraan, lekker met op me gat met een pilsie in de tuin liggen betaald. Het klinkt misschien heel hard, maar zo is het wel vaak.

  Het is een ander verhaal als je arbeidsongeschikt bent en echt niet kan werken, maar die mensen proberen zich vaak toch nog wat nuttig te maken voor de samenleving voor zover dat mogelijk is.

  De afgelopen 3 jaar zijn er zoveel problemen bij gekomen qua staats financien en maar uitdelen van subsidies en dergelijke dat bijv het generaal pardon (wat ik zelf belachelijk vind) nog niet eens aan de orde is.

  De mensen die op bijv. de PVDA gaan stemmen 9 juni verdienen niet beter dan wat ze (niet meer) krijgen als de PVDA weer aan de macht komt. Het is alleen heel erg jammer voor die mensen die keihard werken voor een leuk inkomen en die het weer mogen inleveren door jaloezie en kul projecten van links.


 6. YES, genoeg betaald! Belasting is misdadig en oneerlijk. Laat al die linkse sloebers de belasting maar betalen van hun uitkeringen! Van al onze centen koopt de regering toch alleen maar linkse hobbys zoals de oorlog in Iran en zo waar onze dure tanks gewoon kapot gaan van het zand en de Taliban maar lachen.
  En dan de files. Want die zijn ook de schuld van links want armoedzaaiers met kleine auto’s houden gewoon de boel op en dan moet je ook wachten voor de spoorbomen want daar zitten die linkse rakkers allemaal de krant te lezen op mijn kosten. En kantelende vrachtwagens is ook een linkse hobby omdat die chauffeurs door de belasting zoveel uren moeten maken dat ze in slaap vallen. En dan nog zeggen dat mijn auto het millieu vervuilt omdat zij jaloers zijn dat ze hem niet kunnen betalen. Ze weten niet waar ze over praten, want ik ben zelf op vakantie op de zuidpool geweest en daar zie je geeneens auto’s dus hoe kan daar dan de poolkap van smelten? Dat vraag ik je! en nu heeft Al Goor ook nog het hele klimaat vervalst want dat was gewoon allemaal onwaar van die gletcjers , nou dan weet je wel wat een leugenaars die linkserikken zijn.
  Dit land heeft gewoon een dictator nodig die afrekent met dat softe volk. En de VVD is trouwens ook gewoon links, en Wilders is een labbekak want nou zit hij al 4 jaar in den haag en nou is het echte tuig nog niet het land uitgezet. Het wordt tijd voor echt rechts met harde maatregelen en zo en ophouden met gedogen en dat er zeker geen linkse mensen meer gedoogd worden maar hard aangepakt.


 7. Zo, ben je het kwijt? Fijn, wij doen het iets genuanceerder op 29 mei!Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: