h1

Sprekers Tea Party bekend.

22 april 2010

De organisatie van de eerste Nederlandse Tea Party is in volle gang, en de reacties zijn veelbelovend. Veel mensen hebben hun hulp op de dag zelf al toegezegd en ook mensen die achter de schermen hun medewerking willen verlenen melden zich vrijwillig.

Enkele sprekers zijn bekend. Wij hebben definitieve toezeggingen van o.a. Elsevier columnist Bart Jan Spruyt, Telegraaf columnist en oprichter-eigenaar van dagelijksestandaard.nl Joshua Livestro, CDA kamerlid Eddy Bilder en voormalig Libertas-lijsttrekker Eline van den Broek. Eventuele andere sprekers hebben hun sympathie uitgesproken maar kunnen nu nog niet bevestigen. Zodra er nieuws is, leest u dat hier.

Aan aandacht geen gebrek, en dat doet ons deugd. Er is over de Tea Party geschreven op diverse websites, in de HP/deTijd en Elsevier zonder dat er een persbericht verstuurd is. Inmiddels is een eerste persbericht verzonden en zien wij vol goede hoop aandacht van de landelijke pers tegemoet.

Advertenties

2 reacties

  1. Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by CassandraTroy: De sprekers van de Tea Party van 29 mei zijn bekend. http://ow.ly/1CmUK #DutchTeaParty…


  2. Het is de huidige politieke partijen bekend dat zij falen in het staan voor de wensen van de bevolking.
    Zij verliezen zich in het zoeken naar uitvluchten. Hun ontkennende worstelingen met de nog aanwezige regentenkaste is lachwekkend. Onlangs gaf links blijk van herkenning met de bewering dat met 12 linkse kamerzetels de huidige achterkamerpolitiek kan worden bestreden en opgeheven.
    Wie houdt wie voor het lapje?Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: