h1

Update sprekers en meer

27 mei 2010

Frans Weekers zal niet aanwezig zijn tijdens de eerste Nederlandse Tea Party. Zijn plaats zal worden ingenomen door de nummer 24 van de VVD kieslijst. Dit is Anne Mulder, een groot talent binnen de VVD. Hij zal als econoom spreken over ons belastingstelsel en hoe hij het liever zou zien. Meer informatie over hem is te vinden via deze link

De tweede wijziging is een toevoeging aan de lijst. Hero Brinkman zal als eerste spreker de aanwezigen verblijden met zijn inbreng. Wij zijn enthousiast dat hij ondanks zijn drukke schema (twee campagnes) tijd vrij heeft kunnen maken voor ons initiatief.

Richard Schneider zal vrijdagavond te gast zijn in het radio 1 programma “met het oog op morgen”.  Allemaal luisteren dus!

Advertenties

5 reacties

 1. Jammer van Weekers, maar geweldig nieuws over Anne, Hero en ’t Oog!!!


 2. Veel succes vanavond, Richard!


 3. Het Oog is morgen!


 4. De doelstellingen mag ik ruk vinden; nog meer rechtsheid welke Nederland niet kan gebruiken.
  Desondanks veel succes met de organisatie, en dat het droog moge blijven.


 5. In goed Nederlands “waar heb dat nou voor nodig”??? Ik twijfel af en toe wel eens aan het verstand van behoudende (rechtse) mensen. We zouden te veel tax betalen. Maar met die belasting, een overheid kan niet zonder al zouden vele rightwingers dat wel willen, worden vele nuttige dingen betaald.
  Uitraard wordt er wel geld over de balk gegoid maar waar niet????
  Het zeer denigrerende ‘linkse kerk’ en, nog een graadje erger, ‘linkse hobby’s’, hoor je hoe langer hoe vaker. Ik vind dat uitlatingen die beneden peil zijn maar duidt wel de enorme frustraties aan waarmee men worsteld. Maar dat doen we allemaal.
  Akkoord met het verminderen van de overheid maar een land, een over het algemeen behoudend land, voorzien van een ‘biblebelt’, is natuiurlijk het meest gediend met een progressieve landsleiding. Dankzij mijn veelvuldig verblijf in de States weet ik hoe fout het kan gaan met (uiterst) konservatieven in de leiding. Ik heb een paar echte ‘rightwingers’ naast mij wonen in Miami en ikwordt echt niet geod van die lui. Wat is er zo veel beter aan als konservatieven de leiding hebben? Tegen vele verworvenheden in onze moderne maatschappij zoals eutanasie, abortus als de vrouw in gevaar is, en het gebruik van de pil. Ik heb heel lang in Nieuwediep gewoond en ben goed bekend in Schagen en het bevreemd mij te meer dat er zulke rechts denkende mensen een Nederlandse teaparty oprichten. Amerika is niet te vergelijken met ons kleine Nederland. Ik wordt als progressief denkende Nederlander al aangezien als ‘socialist’, voor sommigen ben ik al een kommunist maar op zijn minst een ‘liberal’ warvan men al een vieze smaak in de mond krijgen. Met konservatisme, behoudenheid, los je geen moderne problemen op en nog meer naar rechts is de ondegang van onze nationale maatschappij en ik gruw daarvan. Het benoemen van problemen zoald dat binnen de PVV wordt gedaan wil nog niet zeggen dat men oplossend bezig is. Ik hoop dat het overwaait want als ik soms naar dit soort mensen kijk op FOX en, in veel mindere mate, CNN wordt ik daar bepaald onpasselijk van als ik hun prevelementjes hoor. Met FOX is het al zo erg dat er stemmen opgaan om ze enigszns te laten matigen met bepaalde uitspraken. En dát in dee States.
  Het stemmen hier op Wilders is gewoon het tekken aan de noodrem, een protest stem en hoop dat deze mensen weer bij zinnen komen.
  Op dit moment ben ik partijloos en dus is dit op persoonlijke titel.
  Ab Woudstra
  12150 SW 88th Avenue
  Miami, Fla. USAGeef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: