h1

Een goed begin….

30 mei 2010

De kop is eraf zullen we maar zeggen. De eerste Nederlandse Tea Party is voorbij! De weergoden waren ons goed gezind. De sprekers (de gesproken teksten zullen hier worden geplaatst) en wijzelf waren zeer tevreden. Zo ook een groot deel van het publiek, waarvan er zelfs een aantal een urenlange treinreis er voor over hadden. Dank daarvoor.

Ook waren er een aantal mensen het minder eens met onze ideeën of met de inbreng van onze sprekers. Sommigen van hen lieten zich horen op het plein (waardoor de spreker zijn standpunt kon verdedigen) een ander doet het later via een blog op het web. Wij vinden het allemaal prima, het sterkt ons alleen maar om nog harder te knokken voor onze idealen.

Van deze eerste keer hebben we natuurlijk geleerd. Zo zullen we in het vervolg het programma korter houden, 3 uur is te lang. Maximaal drie sprekers die hun visie geven en daarna het debat aangaan met aanwezigen of met elkaar. Inmiddels hebben wij enorm veel aanmeldingen mogen ontvangen van mensen die interesse hebben om te helpen bij de voortzetting van TEA parties.

De jaarlijkse belastingbevrijdingsdag die gaat er zeker komen, ook gaan wij diverse andere activiteiten ontwikkelen om nog meer aandacht te geven aan onze standpunten. Minder belastingen, minder staats-bemoeienis en minder betutteling.

Sinds 19 Mei j.l. zijn wij officieel een Stichting welke gaat proberen de Haagse politiek te disciplineren tot het nemen van verantwoorde keuzes. Om onze activiteiten te kunnen bekostigen zal in de loop van de komende week een mogelijkheid geboden worden tot het doen van Donaties via de website, aan subsidie doen wij uiteraard niet! Informatie hieromtrent volgt.

Wij zijn op zoek naar meer enthousiaste mensen die actief mee willen werken. Stuur daarvoor een email met je persoonsgegevens en leg uit waar je ons zoal mee zou kunnen helpen.

Wij zoeken; fondsenwervers, webdesigners, filmmakers, video-editors, reclamemensen, mensen uit de evenementenwereld, grafisch ontwerpers, vergaderlocaties,  schrijvers en mensen die gewoon hun handen uit de mouwen willen steken. Denkers maar vooral ook doeners!

Advertenties

4 reacties

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Nico van der Hoek, Richard Schneider. Richard Schneider said: The day after….. http://bit.ly/bnRkY2 #dutchteaparty […]


  2. Allereerst mijn complimenten. Enigszins sceptisch heb ik op afstand Het initiatief voor de Dutch Tea Party gadegeslagen. Begin DTP te waarderen!

    Succes voor de toekomst!


  3. “Aan subsidie doen wij uiteraard niet!” Maar waarom waren er dan sprekers van het CDA, de VVD en de PVV? Deze heren ontvangen alleen een dik salaris betaalt van ONS belastinggeld! Zakkenvullers!


    • Die zakkenvullers werken wel hard. Ik heb het goed naar mijn zin gehad en hoop op een vervolg.Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: